Επέκταση DIXIT 10 – MIRRORS | Kaissa Games

19.99 Τιμή Web

Μια επέκταση Dixit 84 νέων καρτών, οι οποίες αποκαλύπτουν μια φανταστική εκδοχή του κόσμου που ζούμε, όπως την εμπνεύστηκε ο ζωγράφος Sébastien Telleschi.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 3558380079453 Κατηγορία: Ετικέτα:

Μια επέκταση 84 νέων καρτών για το Dixit, οι οποίες αποκαλύπτουν μια φανταστική εκδοχή του κόσμου που ζούμε, όπως την εμπνεύστηκε ο ζωγράφος Sébastien Telleschi.

Το παιχνίδι δεν περιέχει πίνακες βαθμολογίας και μάρκες, αλλά θα είναι συσκευασμένο σε μικρότερο κουτί το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο να το πάρετε σε ένα ταξίδι.

Όπως και στο Dixit, σε κάθε γύρο, ένας παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Storyteller που επιλέγει μία κάρτα από το χέρι του, λέει, τραγουδάει ή κάνει κάτι που κατά τη γνώμη του σχετίζεται με την παιγμένη κάρτα. Άλλοι παίκτες επιλέγουν τις δικές τους κάρτες.

Στη συνέχεια, οι κάρτες ανακατεύονται και αποκαλύπτονται, και οι παίκτες ψηφίζουν ποια κάρτα έπαιξε ο Storyteller και βαθμολογούν βαθμούς σύμφωνα με τις εικασίες τους.
Ο παίκτης που έχει τους περισσότερους πόντους κερδίζει το παιχνίδι.

Kaissa Cafe - Επιτραπαίζουμε - Επιτραπέζια Παιχνίδια - Board Games
Δες όλα της Kaissa games
  • Παίχτες: 3-6
  • Ηλικία: 8+
  • Διάρκεια παιχνιδιού: 30′
  • Γλωσσικά ανεξάρτητο: Ναι
  • Γλώσσες: Ελληνικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Εβραϊκά, Ρουμάνικα, Ουκρανικά, Ιαπωνικά, Καταλανικά, Λιθουανικά, Λεττονικά, Εσθονικά, Βουλγάρικα, Τούρκικα
Βάρος .4 kg
Διαστάσεις 12 × 4 × 28 cm
Brand

Αρ. Παικτών

Ηλικία

Κωδ. Προμηθευτή

Shopping Cart