ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ

Original price was: 17,70 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 15,93 €.

Εξαντλημένο

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: 9786182206980 Κατηγορία:

Ένα αγωνιώδες, ατμοσφαιρικό θρίλερ από τους μετρ του σασπένς Nicci French για δύο οικογένειες που διαλύθηκαν από μια τραγωδία και τα μυστικά που περίμεναν δεκαετίες για να αποκαλυφθούν.
Τη μέρα του πάρτι για τα πεντηκοστά γενέθλια του Άλεκ Σόλτερ, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 1990, η σύζυγός του, Σάρλοτ, εξαφανίζεται. Οι περισσότεροι κάτοικοι του μικρού αγγλικού χωριού Γκλένστεντ βρίσκονται από ώρα στο πάρτι προτού κάποιος αντιληφθεί ότι η Σάρλοτ λείπει. Ενώ ο Άλεκ αδιαφορεί για την εξαφάνισή της, τα τέσσερα παιδιά τους –ιδιαίτερα η δεκαπεντάχρονη Έτι– ανησυχούν όλο και περισσότερο καθώς οι κρύες ώρες του χειμώνα γίνονται μέρες κι εκείνη δεν επιστρέφει. Όταν το παλτό της Σάρλοτ βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι, φοβούνται για το χειρότερο. Λίγες μέρες αργότερα, το πτώμα του Ντάνκαν Άκερλι, γείτονα των Σόλτερ, εντοπίζεται να επιπλέει στο ποτάμι. Η αστυνομία ερευνά και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Ντάνκαν και η Σάρλοτ είχαν σχέση πριν εκείνος τη σκοτώσει και κατόπιν αυτοκτονήσει.
Τριάντα χρόνια αργότερα, ο Μόργκαν Άκερλι, επιτυχημένος δημιουργός ηχητικών ντοκιμαντέρ, επιστρέφει στο Γκλένστεντ μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Γκρεγκ για να κάνει ένα podcast βασισμένο στην τραγωδία που τους ενώνει με τους Σόλτερ. Ο Άλεκ, που πάσχει από άνοια, μπαίνει σε οίκο ευγηρίας, ενώ η Έτι βρίσκεται κι αυτή στο Γκλένστεντ για να τακτοποιήσει τις υποθέσεις του πατέρα της. Αλλά καθώς οι Άκερλι αρχίζουν να παίρνουν συνεντεύξεις για το podcast, φαίνεται ότι τα θαμμένα μυστικά της πόλης –και των Σόλτερ– μπορεί τελικά να έρθουν στο φως.

Συγγραφέας

,

Σελίδες

520

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *