Ο ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΥΛΗΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

10,00 €

Εξαντλημένο

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: 9789606274497 Κατηγορία:

Ο ήρωας της ιστορίας είναι ο Περιβαντούλης και κατοικεί σε μία μικρή πόλη με χαρούμενους κατοίκους, που επικοινωνούν μεταξύ τους με σεβασμό και μοιράζονται ωραία συναισθήματα.

Ξαφνικά, μία μέρα ξεσπάει καταιγίδα! Μη μπορώντας οι άνθρωποι να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες, καταβάλλονται από αρνητικά συναισθήματα, τα οποία μεταφέρονται και στον Περιβαντούλη.

Στο τέλος, όμως, οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πως τα άσχημα συναισθήματα που νιώθουν έχουν να κάνουν με τους ίδιους και όχι με τον Περιβαντούλη. Μαζί με τον Περιβαντούλη θα προσπαθήσουν να φέρουν ξανά την αρμονία!

Μαθαίνοντας να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας, μαθαίνουμε να επικοινωνούμε με τους συνανθρώπους μας και με το περιβάλλον.

Συγγραφέας

,

Σελίδες

24

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ο ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΥΛΗΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *